Erfaren Elektriker – med vilja att utvecklas i Lysekil

Våra intressanta kunduppdrag ökar och därför söker vi nu två duktiga och engagerade Elektriker att utöka vårt härliga team med. Som Elektriker hos oss arbetar du både individuellt och i team med installations- och servicearbeten. Våra styrkor är vårt goa gäng, att vi har hög yrkesstolthet, ökar vår kompetens kontinuerligt och att vi har en fantastisk bredd på våra uppdrag. Vi jobbar enbart business-to-business och har inga privatkunder. Placeringen för dig som söker denna tjänst är Lysekil.

Uppgifter

Våra kunduppdrag varierar kraftigt och vi löser det mesta. Vår mångåriga erfarenhet i branschen och yrket samt god ledning gör att du snabbt kan axla eget ansvar i ditt arbete och planering. Exempel på uppdrag är elprojektering, felsökning, kontroll, maskinlösningar, pneumatik och arbete inom styrsystem. Har du redan god erfarenhet av installationsarbete finns det stora möjligheter att vidareutvecklas.

Kompetens

Du är elektriker med minst 5 års erfarenhet, har relevant gymnasieutbildning med krav på el-inriktning och grundläggande kunskaper om Svensk Elstandard. Det är meriterande om du har erfarenhet av industri-el. styrsystem och/eller pneumatik. Vidare talar och skriver du obehindrat svenska, har baskunskaper inom data och innehar ett B-körkort då resor i tjänsten förekommer, så väl inom Lysekils regionen som utanför.

Viktiga egenskaper

Du är socialt kompetent, utåtriktad och positiv med god förmåga att sätta kunden i centrum. Du gillar att ta eget ansvar och kan arbeta självständigt. Du gillar individuellt arbete likväl som att arbeta i team. Vidare är du stresstålig och uppskattar ett flexibelt arbete med möjlighet att växa och utvecklas.

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid med placering i Lysekil

Ansökan

Skicka din ansökan med meritförteckning till hr@helab.se. Vid frågor om tjänsten kontakta VD Bengt-Olof Gustafsson på 070-846 01 60. Rekrytering sker fortlöpande.