Engagerade elektriker med teamkänsla

I takt med att uppdragen från våra kunder växer, behöver vi förstärka vårt team på huvudkontoret i natursköna Lysekil med två elektriker. Du får förmånen att arbeta brett med varierande kunduppdrag inom installation och service. En del uppdrag hanterar du individuellt och andra uppdrag löser ni i team. Det kan handla om elprojektering, felsökning, kontroll, maskinlösningar, pneumatik och arbeten inom styrsystem. Hos oss finns mångårig bransch- och yrkeserfarenhet och god ledning som gör att du snabbt kan axla eget ansvar i ditt arbete och din planering. Om du redan har god erfarenhet av exempelvis installationsarbete, finns det goda möjligheter för dig att vidareutvecklas.

Den här kompetensen behöver du

De här jobben passar för elektriker som har lämplig gymnasieutbildning med krav på elinriktning och grundläggande kunskaper om svensk elstandard. Det är en merit om du har erfarenhet av arbete med industri-el, styrsystem och/eller pneumatik. Vi förutsätter att du talar och skriver svenska obehindrat, att du har baskunskaper inom data och att du har B-körkort.

De här egenskaperna har du

När du arbetar på Helab är det väldigt viktigt att du har social kompetens, är utåtriktad och positiv, och att du har förmåga att sätta kunden i centrum. Vi räknar med att du gillar att ta ansvar. Du kan både arbeta självständigt och i team. Ibland kan det bli stressigt, men det klarar du. Att arbetet är flexibelt är något som du uppskattar eftersom det ger dig möjligheter att växa och utvecklas.

Anställningsform

Både elektrikertjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med placering i Lysekil.

Medflyttande

Vi är bra på att hitta arbete eller utbildning för medflyttande fru, sambo, partner. Läs mera på Medflyttarservice Lysekil 

Ansökan

Skicka din ansökan med meritförteckning till hr@helab-ab.se. Vi vill ha din ansökan senast 31 oktober 2019, men vi rekryterar fortlöpande och därför kan du komma in tidigare. Har du frågor om tjänsterna kan du ringa vår vd, Bengt-Olof Gustafsson 0523-66 56 33.