Ekonom/Administratör – med teamkänsla

Då vår nuvarande Anna-Lena skall gå i pension söker vi hennes ersättare. Som Ekonom/Administratör hos oss arbetar du både individuellt och i team med ekonomi, fakturering, löner, tidsrapportering etc. samt allmänna kontorsgöromål. Du är hjärtat i vårt nav och ser till så att saker och ting fungerar i vår verksamhet. Våra styrkor är vårt goa gäng, att vi har hög yrkesstolthet, ökar vår kompetens kontinuerligt och att vi har en fantastisk bredd på våra uppdrag. Vi jobbar enbart business-to-business och du kommer att få ett härligt gäng elektriker och tekniker som kollegor. Placeringen för dig som söker denna tjänst är i Lysekil.

Uppgifter

Våra kunduppdrag varierar kraftigt och vi löser det mesta. Exempel på uppdrag vi utför är elinstallation, elprojektering, felsökning, kontroll, maskinlösningar, pneumatik och arbete inom styrsystem.

Du kommer att arbeta med företagets ekonomi i ”VISMA 2000” och löner i ”VISMA LÖN” samt arbetsordersystem ”MOBIGO”. Du har företagets växel och sköter allmänna kontorsgöromål och ser till att saker och ting fungerar i vår dagliga verksamhet.

Kompetens

Du är ekonom eller har motsvarande utbildning med minst 10 års dokumenterad erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av VISMA och eller MOBIGO program.

Vidare talar och skriver du obehindrat svenska, har goda kunskaper inom data och ett krav är att du innehar B-körkort.

Viktiga egenskaper

Du är socialt kompetent, utåtriktad och positiv med god förmåga att sätta kunden i centrum. Du gillar att ta eget ansvar och kan arbeta självständigt. Du gillar individuellt arbete likväl som att arbeta i team. Vidare är du stresstålig och uppskattar ett flexibelt arbete med möjlighet att växa och utvecklas.

Anställningsform

Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader, heltid med placering i Lysekil.

Medflyttande

Vi är bra på att hitta arbete eller utbildning för medflyttande fru, sambo, partner. Läs mera på Medflyttarservice Lysekil 

Ansökan

Skicka din ansökan med meritförteckning till hr@helab-ab.se. Vid frågor om tjänsten kontakta VD Bengt-Olof Gustafsson på 0708 460 160.
Rekrytering sker fortlöpande, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag – skicka in din ansökan redan idag.