Analytisk elektriker med hög flexibilitet

Som elektriker på Helabs kontor i Göteborg får du arbeta brett med varierande kunduppdrag inom installation och service. Du kan räkna med att alla förekommande arbetsuppgifter inom el och automation dyker upp. Bland våra kunder finns små och stora företag inom alla branscher, kommunala förvaltningar och fastighetsägare. En del uppdrag hanterar du individuellt och andra uppdrag löser ni i team.

Den här kompetensen behöver du

För det här jobbet behöver du dokumenterad erfarenhet av elinstallationer och service till industri. Dessutom måste du ha B-körkort.

De här egenskaperna har du

För den här omväxlande tjänsten ser vi en strukturerad och analytisk person som har god samarbetsförmåga och hög flexibilitet. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra i våra team. Du har ansvarskänsla och förmåga att arbeta mot uppsatta mål samtidigt som du kan ta egna initiativ och jobba självständigt.

Anställningsform

Elektrikertjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Göteborg. Resor tjänsten ingår i jobbet.

Medflyttande

Vi är bra på att hitta arbete eller utbildning för medflyttande fru, sambo, partner. Läs mera på Medflyttarservice Lysekil 

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan med meritförteckning till hr@helab-ab.se så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten kan du ringa vår vd, Bengt-Olof Gustafsson 0523-66 56 33.