Ekonom/Administratör (vikariat)

Vi söker nu en kollega i Lysekil

Ekonom/Administratör – med vilja att utvecklas

Då vår nuvarande Ekonom/Administratör ska vara föräldraledig så söker vi nu en vikarie under denna period. Som Ekonom/Administratör hos oss arbetar du både individuellt och i team med ekonomi, fakturering, löner, tidsrapportering etc. samt allmänna kontorsgöromål. Du är hjärtat i vårat nav och ser till så att saker och ting fungerar i vår verksamhet. Våra styrkor är vårt goa gäng, att vi har hög yrkesstolthet, ökar vår kompetens kontinuerligt och att vi har en fantastisk bredd på våra uppdrag. Vi jobbar enbart business-to-business och du kommer att få ett härligt gäng elektriker och tekniker som kollegor. Placeringen för dig som söker denna tjänst är i Lysekil.

Uppgifter Våra kunduppdrag varierar kraftigt och vi löser det mesta. Exempel på uppdrag vi utför är elinstallation, elprojektering, felsökning, kontroll, maskinlösningar, pneumatik och arbete inom styrsystem.
Du kommer att arbeta med företagets ekonomi i ”VISMA 2000” och löner i ”VISMA LÖN” samt arbetsorder – och tidsrapportering i ”MOBIGO”. Du har företagets växeltelefon och sköter allmänna kontorsgöromål och ser till att saker och ting fungerar i vår dagliga verksamhet.

Kompetens

Du är ekonom eller har motsvarande utbildning med minst 2 års dokumenterad erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av VISMA och eller MOBIGO program.
Vidare talar och skriver du obehindrat svenska, har goda kunskaper inom data och ett krav är att du innehar B-körkort.

Viktiga egenskaper

Du är socialt kompetent, utåtriktad och positiv med god förmåga att sätta kunden i centrum. Du gillar att ta eget ansvar och kan arbeta självständigt. Du gillar individuellt arbete likväl som att arbeta i team. Vidare är du stresstålig och uppskattar ett flexibelt arbete med möjlighet att växa och utvecklas.

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning under perioden 2022-03-01-2023-08-31, heltid med placering i Lysekil.

Vi ser gärna din ansökan snarast då rekrytering kommer ske fortlöpande men dock senast 16/1-2022.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan med meritförteckning till hr@helab.se så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten kan du ringa vår vd, Bengt-Olof Gustafsson 0523-66 56 33.